Lumitester Smart ATP Ölçüm Cihazı

Katalog No: K-61234

Marka: Kikkoman

63.580,80 ₺
Vergi dahil 2-7 Gün içinde teslim edilir.

Lumitester™ Smart, ATP ve Lusiferaz arasındaki biyokimyasal reaksiyona dayanarak yüzeylerdeki lüminesans seviyesini ölçmektedir. Yüzeylerde bulunan bakteri, virüs ve diğer protein kalıntıları yüksek hassasiyet ile tespit edilebilmektedir. Sonuçları sayısal ve grafiksel olarak, kablosuz bluetooth bağlantı özellikleri ile 10 saniyede cep telefonunuza göndermektedir.

Adet
Stoktaki son ürünler

  Güvenlik Politikası

KVKK kapsamında kişisel bilgileriniz korumamız altında.

  Teslimat politikası

Hızlı ve Güvenli Teslimat.

  İade politikası

15 gün iade garantisi.

Lumitester™ Smart, ATP ve Lusiferaz arasındaki biyokimyasal reaksiyona dayanarak yüzeylerdeki lüminesans seviyesini ölçmektedir. Yüzeylerde bulunan bakteri, virüs ve diğer protein kalıntıları yüksek hassasiyet ile tespit edilebilmektedir. Sonuçları sayısal ve grafiksel olarak, kablosuz bluetooth bağlantı özellikleri ile 10 saniyede cep telefonunuza göndermektedir. Lumitester ™ Smart, mikroorganizmaların veya organik kalıntıların yerinde tespiti ile belirli bir alanın hijyen durumunu saniyeler içinde ölçmektedir. Tüm organik kontaminasyonları tespit etmektedir.

Lumitester ™ Smart, üretim sahaları, gıda fabrikaları, eczaneler, hastaneler ve catering firmaları için en uygun ve duyarlı hijyen kontrol sistemidir. Temizlik ve dezenfeksiyon önlemlerinin etkili bir şekilde test edilmesini sağlamaktadır. Portatif cihazda hücre içi ve hücre dışı adenosin trifosfat (ATP), adenosin monofosfat (AMP) ve adenosin difosfatın (ADP) kantitatif tayini yapılmaktadır.

 

lumitester Smart ATP Ölçer

Ölçüm süresi         

:  

10 saniye

Veri çıkışı

:

RLU (Göreceli Işık Birimi)

Güç

:

2 boy AA alkalin pil veya 2 boy AA Ni-MH şarj edilebilir pil

Boyut/Ağırlık

:

65 × 175 × 32 mm / 255 gr (Piller hariç)

Aksesuarlar

:

2 boy AA alkalin pil, Temizleme fırçası, USB, kablo, Askı, Hızlı kullanım kılavuzu

K-61234